מעדני יחיעם מרחיבה את סדרת הפרמיום שלה בשלושה מוצרים חדשים
מה לשים בכריך? מלא אמהות בגינה בשיחות אחה"צ שלנו שואלות מה אתן שמות לילדים בכריך של ארוחת עשר? אני אוהבת מדי פעם לשים להם נקניק טעים. "מעדני יחיעם" מרחיבה את סדרת הפרמיום שלה בשלושה מוצרים חדשים: פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף. תקשיבו, זה טעיםםם! נתח שלם של חזה הודו מעושן, נתחי צלעות בקר מעושנים וצלויים "על האש" וכתף בקר צלוי, המיוצרים בתנאי בוטיק במפעל הגלילי של יחיעם • הנקניקים בעלי טעמים ומרקמים ייחודיים, ללא גלוטן, כוללים אחוז גבוה של חלבון ומשווקים לצרכן באריזות בשירות עצמי ובמעדניות יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם" מקיבוץ יחיעם, מרחיבה את סדרת נקניקי הפרמיום ומצרפת לסדרת המוצרים המובילה 3 מעדני בשר חדשים: פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף. המוצרים משובחים ואיכותיים ביותר, בטעם עשיר של מעדניית בוטיק ומשווקים לצרכן באריזות בשירות עצמי. הנקניקים מצטרפים לסדרת נקניקי הפרמיום המצליחה של מעדני יחיעם הכוללת מעדני בשר בסגנון עולמי בהם: סלמי סרוולט קלאסי ובסגנון הונגרי, סלמי צרפתי , סלמי הרץ, קורנדביף, פרושוטו עגל ועוד. פסטרמה מ...